Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Art laver sko i naturmateriale med friske farver

Hos Art'O Deco fører vi sko og støvler fra det spanske skomærke Art i vores online webshop, og vi sender til kunder i hele Danmark. Art laver damesko og damestøvler i naturmaterialer med friske farver, og de passer godt sammen med vores kjoler og andet dametøj.

Festlige sandaler, støvler og støvletter fra Art

Vi forhandler damesko og damestøvler fra Art, og de er nøje udvalgt, så de passer til vores retro- og vintagetøj. Du kan kombinere kjoler, strømper og sko fra vores webshop, hvis du vil have et fuldendt retro- eller vintagelook.

Vores sko og støvler fra Art findes i mange forskellige farver, så du kan finde lige præcis den farve, som passer til dig, din personlighed og dit tøj. Og vi har holdt priserne på et niveau, så alle kan være med, eller så du kan købe et par ekstra par, hvis du elsker fest, farver og personlig frihed.

Vi har sandaler, støvler, støvletter og ankelstøvler, som alle er af gode og gedigne materialer. De er lavet af lækkert skind, og de har gerne lidt kant, ligesom alt vores tøj. Skoene er lavet i hånden, og dermed har hver sko sit eget særpræg.

Køb dine nye sko eller støvler i webshoppen

Når du køber sko og støvler fra Art i webshoppen, får du leveret til dit hjem. Du kan altid kontakte os på info@artodeco.dk, hvis du har et spørgsmål. Eller du kan ringe til os på telefon 98 251 251.

Viser 1 - 10 af 10
Viser 1 - 10 af 10