Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Underkategorier

 • Blutgeschwister

  Lækkert kvalitetsdesigntøj fra tyske "Blutgeschwister".

  Rig på farver og detaljer og ikke mindst masser af sjæl og stil.

 • Cat & Co

  Smarte og trendy designs til rimelige priser

 • Charles

  Charles Design er dansk mærke, som designer de absolut skønneste kjoler til kvinder med former. Kvaliteten er i top og der er altid mange sjove og flotte detaljer på hver eneste kjole

  Charles er lækkert dansk designertøj med fine og finurlige detaljer!

  Charles er en hyldest til livet! Virksomheden har eksisteret siden 2006 og har i alle år designet lækkert tøj med god pasform og fine detaljer. Virksomhedden hører hjemme i sønderjylland

 • Dazzle Me

  Lækre kjoler i fede retrodesigns

  Endvidere er kjolerne en farvelade af humør og twist :-) 

  Kollektion fra "Dazzle Me" som du finder i Art'O Deco, er valgt med hjertet og samtidig håber vi at der er andre som os, der synes at friske farver er med til at gi' ens humør en gang lak.... og et hak opad.... :-)

 • du Milde

  Du Milde kjoler er spændende tøj til hverdag og fest

  Hos Art'O Deco har vi samlet en masse spændende kjoler fra du Milde. Det særlige er, at der altid er noget hæklet på kjolerne. Kjolerne kan bruges til både hverdag og fest, og Du Milde kjoler passer til alle kvinder, fordi de er ganske rummelige. Vi sender kjolerne i hele landet.

  Spændende og eksperimenterende du Milde kjoler

  Du Milde kjoler er et dansk mærke, som kommer fra Randers. Designet er ganske spændende og eksperimenterende, og du kan vælge et stilrent design, eller du kan vælge et mere farverigt. Derfor kan du skifte efter dit humør, ligesom du kan dresse op eller ned, og derfor kan du altid finde en stil, som passer til din personlighed.

  Vi udvælger altid vores dametøj med hjertet, og vi har naturligvis i alle størrelser. Det gælder hele vejen fra str. 36 til str. 56, og derfor kan alle få du Milde kjoler. Du kan supplere med flotte smykke og spændende strømper eller strømpebukser her fra webshoppen.

  Køb kvalitetskjoler i webshoppen allerede i dag

  Du kan bestille du Milde kjoler hurtigt og nemt i webshoppen, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan ringe til os på telefon 98 251 251, hvis du har noget at spørge om, eller hvis der er problemer med bestillingen. Du kan også skrive til info@artodeco.dk.

 • dot & doodle's

  DOT & DOODLE’S ANSVAR FOR MILJØ OG MENNESKER.

  Når vi laver kjoler hos Dot & Doodle’s er vi bevidste om, at vi kun har vores jordklode til låns af vores fremtidige generationer, og gerne skulle aflevere den til dem i god stand.

  Vi er tilhængere af ansvarlighed og bæredygtighed, og her beskriver vi vores kjolers tilbliven, fra start til færdigt bæredygtigt tøj.

  De fleste af de materialer vi anvender til kjolerne er viskose, som er et regenereret fiber. Regenererede fibre består af cellulose, som er udvundet af f. eks. træer – til sammenligning består bomuld også af cellulose, men bomuldsfibrene kan anvendes direkte. Vi har valgt viskosen, da den ikke skal plukkes, og fragtes fra lande langt væk, men har samme bløde åndbare egenskaber som bomulden, og så er viskosen smuk at se på, og falder flot og blødt i draperinger.

 • House of Disaster
  • Et fantastisk brand, som producerer alt fra tasker, tørklæder og andre hjemlige ting som fx lamper og meget meget andet.

   "House of Disaster" tør at lægge sig ud med traditionerne indenfor fx taskedesigns.

   "Push the limit" er lige hvad "House of disaster" er 

 • King Louie

  King Louie er retro og vintage fra 50'erne og 60'erne

  Hos Art'O Deco kan du købe dametøj fra King Louie, som vi sender til hele Danmark. Vi har samlet et udvalg af retro- og vintagetøj fra King Louie i vores online webshop for dem, som ønsker stil og klasse fra 50'erne og 60'erne.

  Frit og sødt dametøj fra King Louie til hverdag og fest

  King Louie har et bredt udvalg af frit og sødt tøj såsom kjoler, nederdele, trøjer og tights. Det er et hollandsk mærke, som er fuld af farver, og tøjet afspejler liv og glæde. Det er for piger og kvinder i enhver alder, som ønsker at genopfinde de glade 50'ere og 60'ere i vores millennium.

  De mange spændende farver, mønstre og designs gør, at du kan finde noget til din helt egen personlighed, og at du kan skifte efter humør og temperament. Desuden er der kjoler, nederdele, trøjer og tights til enhver anledning herunder til hverdag og fest.

  Vores udvalg af King Louie er valgt med hjertet, og vi har tøj til både små og store piger lige fra str. 36 til str. 56. Priserne er også fornuftige, og derfor kan alle være med, uanset du er studerende eller karrierekvinde.

  Køb kjoler, nederdele, trøjer og tights allerede i dag

  Det er nemt at bestille dine kjoler, nederdele, trøjer og tights fra King Louie i webshoppen allerede i dag. Du kan kontakte os på info@artodeco.dk eller på telefon 98 251 251, hvis du har spørgsmål til tøjet eller bestillingen.

 • Le Pep

  Le Pep er dametøj i et lidt mere råt og fedt look

  Hos Art'O Deco sælger vi kjoler og andet dametøj fra Le Pep. Det er et hollandsk mærke, men der er tale om fransk landstil i et lidt mere råt og fedt look. Du kan bestille tøj fra Le Pep i vores online webshop, og vi sender naturligvis til hele Danmark.

  Superlækre og dejlige kjoler fra hollandske Le Pep

  Le Pep er et veletableret mærke og har med sine detaljer og finesser et superlækkert og dejligt udtryk. Kjolerne, nederdelene og toppene er alle i et klassisk og feminint look med fine linjer, som er twistet med skønne detaljer. Detaljerne er med til at give vintagestilen et nutidigt udtryk. Du vil aldrig fortryde dit køb.

  Du kan genoplive de glade og optimistiske 50'ere og 60'ere med Le Pep, og samtidig får du mulighed for at skabe dit eget udtryk, som passer til din stil og personlighed. Vi har udvalgt kjolerne og det øvrige tøj med hjertet. Vi lægger samtidig vægt på at have kjoler i alle størrelser, så alle kvinder kan være med, og derfor har vi lige fra str. 36 til str. 56.

  Bestil allerede nu dit nye vintagetøj i vores webshop

  Få vintagetøj fra Le Pep leveret til døren, når du bestiller online. Det er nemt og hurtigt. Du er velkommen til at kontakte os på info@artodeco.dk, hvis du har spørgsmål til kjolerne eller til din bestilling. Du kan naturligvis også ringe på telefon 98 251 251.

 • Lien & Giel
  Lien & Giel er et fantastisk hollandsk modebrand som altid kommer med meget farverige kollektioner – De siger: "We bring so much needed colour to any woman’s wardrobe!" - "Der er så stort behov for farver i kvindernes garderobe - den sørger vi for......
 • Mademoiselle YéYé

  Mademoiselle YéYé bringer 60'erne tilbage til kvinderne

  Hos Art'O Deco har vi skønne kjoler og cardigans fra Mademoiselle YéYé. Vi sender til hele Danmark fra vores online webshop. Mademoiselle YéYé er ren retro, og designet bringer de farverige 60'ere tilbage.

  Ægte retro og 60'er-mode med Mademoiselle YéYé

  Mademoiselle YéYé oser af retro, og bringer os, og især dig, tilbage til fremtiden. De har friske farver og spændende mønstre, som det var i 60'erne. Kjolerne kan bruges til både hverdag og fest – eller til ferien. De kan også bruges af kvinder i alle aldre. Måske gik du selv med en i 60'erne, eller måske gik din oldemor med en i 60'erne.

  Vi vælger alle vores kjoler, cardigans og andet tøj samt smykker med hjertet; og vi sikrer, at vi har i alle størrelser, og det gælder lige fra str. 36 til str. 56. Desuden kan du vælge mellem mange farver, når du køber Mademoiselle YéYé. Dermed kan du tilpasse farverne efter dit humør og temperament.

  Få tilsendt nye kjoler og cardigans fra webshoppen

  Når du bestiller nye kjoler og cardigans fra Mademoiselle YéYé hos os, så får du det sendt til din dør. Du bestiller i webshoppen, men du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til tøjet eller ordren. Du kan skrive til info@artodeco.dk, men du kan også ringe på telefon 98 251 251 for at høre nærmere.

 • Margot

  Margot er spændende retrokjoler og andet dametøj

  Hos Art'O Deco forhandler vi spændende kjoler fra Margot i vores online webshop. Kjolerne passer til hverdag og fest, og vi har også cardigans, trøjer og nederdele. Margot er dansk design fra Djursland, og vi sender til hele Danmark.

  Alt vores tøj fra Margot er udvalgt med hjertet

  Margot designer selv sit stof, og det er typisk meget farverigt, men du kan også finde en mere stilren kjole. Hun er især kendt for sine kjoler i retrostil. Der er med andre ord en kjole til enhver type, og du kan dresse op og ned. Det er meget populært at tage en kjole på, som passer til ens humør. Og det store udvalg gør, at du altid kan finde en kjole, som kendetegner dig.

  Vores brede vifte af spændende kjoler fra Margot er udvalgt med hjertet, og vi bestræber os på at forhandle kvalitetsdametøj fra str. 36 til str. 56. Det er i det hele taget modetøj, som giver dig dit helt eget personlige præg.

  Bestil dit kvalitetsdametøj online nemt og enkelt

  Du kan bestille dine kjoler fra Margot i webshoppen, og det er nemt og enkelt. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis der opstår problemer med bestillingen, eller hvis du har spørgsmål til kjolerne. Du kan ringe til os på telefon 98 251 251, eller du kan skrive til os på info@artodeco.dk

 • Margot Tights/Socks

  Margot tights & socks til kvinder med sans for retro

  Hos Art'O Deco forhandler vi Margot tights & socks i vores online webshop, og vi sender til hele Danmark. Vi har især strømper til kvinder med sans for retro, og du kan vælge imellem det spraglede og det afdæmpede. Margot tights & socks fås i det hele taget i mange flotte farver og mønstre.

  Følg dit humør med Margot tights & socks i enhver stil

  Margot er dansk design fra Djursland, og vi vælger kollektionerne med hjertet. Men der er Margot tights & socks til enhver smag og stil. Du kan vælge strømpebukser og strømper, der er ganske spraglet og farverigt, eller du kan vælge noget, som er mere roligt og afdæmpet – sådan mere klassisk.

  Dermed har du mulighed for at finde Margot tights & socks, som passer til dit eget personlige præg. Samtidig kan du skifte stil og farver efter dit humør, ligesom du kan tilpasse stilen til hverdag og fest – eller måske bare for sjov. Du kan også lave et spændende farvespil med vores kjoler.

  Bestil strømper og strømpebukser hurtigt og nemt

  Du køber Margot tights & socks i webshoppen, men du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores strømper og strømpebukser – eller hvis der er problemer med bestillingen. Du kan ringe på telefon 98 251 251, eller du kan skrive til  info@artodeco.dk.

 • Margot Jewelry

  Margot Jewelry er smukke armbånd og øreringe

  Hos Art'O Deco sælger vi de smukke Margot Jewelry i vores online webshop til kunder i hele Danmark. Vores kollektion af Margot Jewelry rækker over både armbånd og øreringe, og de matcher farverne på vores kjoler fra Margot.

  Lad humør og stil bestemme farverne på Margot Jewelry

  Vi har samlet et spændende udvalg af armbånd og øreringe fra Margot Jewelry. Margots smykker er dansk design fra Djursland, og stilen er typisk retro. Det betyder, at de er designet i smukke farver, og nogle er mere spraglede, mens andre er mere afdæmpede. De er velegnede til helt unge kvinder, men også til mere modne kvinder i alle aldre.

  Armbåndene og øreringene passer til vores kjoler, men de er naturligvis også velegnet til andre kjoler og andet tøj. De mange farver gør, at du kan bruge Margot Jewelry efter humør, årstid og lejlighed. Samtidig har du rig mulighed for at finde smykker, som passer til din helt egen stil. Smykkerne er så billige, at du sagtens kan købe det samme smykke i forskellige farver.

  Køb dine armbånd og øreringe i webshoppen

  Du bestiller dine armbånd og øreringe fra Margot Jewelry online. Skulle du have spørgsmål eller opleve problemer, kan du kontakte os. Du er velkommen til at ringe på telefon 98 251 251, eller du kan sende en e-mail til os på info@artodeco.dk.

 • museknitwear

  Museknitwear er bæredygtig strik til kvinder. Inspirationen kommer fra Thy, omgivet af Danmarks største vildmark - Nationalpark Thy og surfparadiset Cold Hawaii. Det er med afsæt i den smukke og barske natur vi designer vores strik. Stilen er tidsløs og nordic cool og vi bruger kun økologiske eller økotex certificerede garner.

  Økotex strik

  Garnet er Økotex 100 certificeret, og er dermed testet frit for skadelige tilsætningsstoffer. Derudover har garnet yderligere 2 certificeringer, som sikrer at der ikke er anvendt skadelige eller lokalirriterende kemikalier og at det er produceret under sikre og gode arbejdsforhold.

 • Petit Louie

  Super lækkert tøj tl børnene fra King Louie. 
  Du får muklighed for at iklæde din datter de skønneste designs i samme klasse som dig selv.

  Farver, glæde og smukke linier..... Ganske enkelt fantastisk tøj, som er "et must" for enhver lille prinsesse.

 • Weiz

  Hvis du leder efter et par skinny jeans, en fin top eller et pecil-skirt - så er du gået HELT forkert i byen, da man hos "Weiz Copenhagen" kun går op i én ting:

  KJOLER - KJOLER - og atter KJOLER!!!

  Weiz er designet af Ulla Hvid-Hansen, som beskriver sig selv som "en Københavnsk baseret, über kreativ kjolefanatiker, der elsker at pynte mig og "dresse up" i høje hæle."

  Ullas fascination af retro-stilen, farver og mønstre, og synes en hel sort garderobe er noget af det kedeligste der findes, hvilekt gør at "Weiz' mission" er at få alle kvinder til at finde deres feminine side og hoppe i en smuk kjole der understreger deres personlighed.

 • WTG

  Who's That Girl / WOW TO GO / WTG

  Be Natural, Feel Good

  Farver, prints og originale detaljer: Det er essensen af Who’s That Girl.

  “Det er faktisk ret nemt” siger designer Catherine Talpe. “Hvis du gerne vil se godt ud, skal det først føles godt. Hvis et stykke tøj ikke er flatterende, behageligt og økonomisk overkommeligt, så vil vi ikke tilbyde det.” 

  Who's That Girl / WOW TO GO / WTG

 • ZAND Amsterdam

  Here's why wearing ZAND SKIRTS is so much FUN.....

  Du får "4-i-1" - "4 nederdele i 1" Du kan vende/kombinere nederdelen på 4 forskellige måder.

  Ekstra længde (55 cm)

 • ZAND Amsterdam KIDS

  Here's why wearing ZAND SKIRTS is so much FUN..... and it is for KIDS !!!!!

  Du får "4-i-1" - "4 nederdele i 1" Du kan vende/kombinere nederdelen på 4 forskellige måder.

  Den smarte måde sat spænde nederdelen på betyder den kan passe alle. fx børn fra 7-12 år i str 92-142.

 • Betty M-Club
  Vores gave til jer skønne kvinder.......
  Køb nyhedskjolerne til fuldpris fra Margot eller duMilde ...... Så giver vi dig 40% på hver 3. nyhedskjole til fuldpris du køber......
  Du skal skrive "BettyM-Club" i kommentarfeltet når du bestiller din nyhedskjole, så refunderer vi de 40% med det samme efter bestillingen er afgivet.
  Vi registrerer din bestilling i vores system, og det er derfor vigtigt at du registrerer dig som kunde med mailadresse mm. og HUSK at tilmelde dig via dette link.....Se det er da lige til at gå til.... og så må der handles ind :-)
pr. side
Viser 1 - 18 af 243
Viser 1 - 18 af 243