Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Underkategorier

 • art
  Kvalitets-sko der tør udfordre kvinden i hverdagen. Du kan med sikkerhed finde sko der passer til netop DIN personlighed i "art-kollektionen" "art" er produceret i Spanien og er lavet i mange spændende designs som tør udfordre selv den "pæneste pige" på skoområdet. Et par "art" sko har gennemgået en miljørigtig procedure. Skindet er vegetabilsk garvet. Gummiet er 100% naturgummi. Korken er genanvendt og sålerne er lavet af rester fra produktionen. Så du kan med god samvittighed vælge at give dine fødder "art-sko" på.  
 • Christofoli
  Super fede retrolignende sko i kanon god kvalitet
 • du Milde
  Du Milde kjoler er spændende tøj til hverdag og fest Hos  Art'O Deco har vi samlet en masse spændende kjoler fra du Milde. Det særlige er, at der altid er noget hæklet på kjolerne. Kjolerne kan bruges til både hverdag og fest, og Du Milde kjoler passer til alle kvinder, fordi de er ganske rummelige. Vi sender kjolerne i hele landet. Spændende og eksperimenterende du Milde kjoler Du Milde kjoler er et dansk mærke, som kommer fra Randers. Designet er ganske spændende og eksperimenterende, og du kan vælge et stilrent design, eller du kan vælge et mere farverigt. Derfor kan du skifte efter dit humør, ligesom du kan dresse op eller ned, og derfor kan du altid finde en stil, som passer til din personlighed. Vi udvælger altid vores dametøj med hjertet, og vi har naturligvis i alle størrelser. Det gælder hele vejen fra str. 36 til str. 56, og derfor kan alle få du Milde kjoler. Du kan supplere med flotte smykke og spændende strømper eller strømpebukser her fra webshoppen. Se også vores udvalg af lækre du Milde tights . Køb kvalitetskjoler i webshoppen allerede i dag Du kan bestille du Milde kjoler hurtigt og nemt i webshoppen, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan ringe til os på telefon 98 251 251 , hvis du har noget at spørge om, eller hvis der er problemer med bestillingen. Du kan også skrive til info@artodeco.dk .
 • dot & doodle's
  DOT & DOODLE’S ANSVAR FOR MILJØ OG MENNESKER. Når vi laver kjoler hos Dot & Doodle’s er vi bevidste om, at vi kun har vores jordklode til låns af vores fremtidige generationer, og gerne skulle aflevere den til dem i god stand. Vi er tilhængere af ansvarlighed og bæredygtighed, og her beskriver vi vores kjolers tilbliven, fra start til færdigt bæredygtigt tøj. De fleste af de materialer vi anvender til kjolerne er viskose, som er et regenereret fiber. Regenererede fibre består af cellulose, som er udvundet af f. eks. træer – til sammenligning består bomuld også af cellulose, men bomuldsfibrene kan anvendes direkte. Vi har valgt viskosen, da den ikke skal plukkes, og fragtes fra lande langt væk, men har samme bløde åndbare egenskaber som bomulden, og så er viskosen smuk at se på, og falder flot og blødt i draperinger.
 • House of Disaster
  Et fantastisk brand, som producerer alt fra tasker, tørklæder og andre hjemlige ting som fx lamper og meget meget andet. "House of Disaster" tør at lægge sig ud med traditionerne indenfor fx taskedesigns. "Push the limit" er lige hvad "House of disaster" er 
 • Johanne Rubinstein
  JOHANNE RUBINSTEIN Johanne Rubinstein er uddannet fra Danmarks Designskole, Instituttet for unika, i 1997. Efter mange år i udlandet, med et succesfuldt mærke i eget navn, arbejder hun nu fra sit eget designstudie på Frederiksberg, hvor hun laver tøj ud fra den overbevisninger, at tøj ikke skal masse produceres og kunden skal vide hvordan og hvorfra tøjet produceres samt under hvilke forhold. Tøjet bliver produceret i Ungarn, hvor en masse dygtige kvinder syr under gode arbejdsforhold og til ordentlige lønninger. En del af Johannes tøj er one size, og komplimenterer en str. 36 såvel som en str. 44 og en 20-årig såvel som en 70-årig, hvilket er helt unikt og bæredygtigt. Hun konstruerer sine styles så der er så lidt stofspild som overhovedet muligt (ud fra zero waste-konceptet), og de rester der kommer bruges bla. til grafiske snit i tøj. Johanne arbejder ud fra princippet om tidløst og holdbart tøj, som er aktuelt både nu og fremover. Tøjet er grafisk, skulpturelt og tidløst med skæve linjer og det har fundet et solidt ståsted i mode billedet. Hun fokuserer hele tiden på høj kvalitet og på at skabe nye former og teknikker.  Farvetonerne er primært sort, grå og hvid, men suppleres også med få klassiske  farvekombinationer.
 • King Louie
  King Louie er retro og vintage fra 50'erne og 60'erne Hos  Art'O Deco kan du købe dametøj fra King Louie, som vi sender til hele Danmark. Vi har samlet et udvalg af retro- og vintagetøj fra King Louie i vores online webshop for dem, som ønsker stil og klasse fra 50'erne og 60'erne. Frit og sødt dametøj fra King Louie til hverdag og fest King Louie har et bredt udvalg af frit og sødt tøj såsom kjoler, nederdele, trøjer og tights. Det er et hollandsk mærke, som er fuld af farver, og tøjet afspejler liv og glæde. Det er for piger og kvinder i enhver alder, som ønsker at genopfinde de glade 50'ere og 60'ere i vores millennium. De mange spændende farver, mønstre og designs gør, at du kan finde noget til din helt egen personlighed, og at du kan skifte efter humør og temperament. Desuden er der kjoler, nederdele, trøjer og tights til enhver anledning herunder til hverdag og fest. Vores udvalg af King Louie er valgt med hjertet, og vi har tøj til både små og store piger lige fra str. 36 til str. 56. Priserne er også fornuftige, og derfor kan alle være med, uanset du er studerende eller karrierekvinde. Du kan også se vores udvalg af Le Pep kjoler . Køb kjoler, nederdele, trøjer og tights allerede i dag Det er nemt at bestille dine kjoler, nederdele, trøjer og tights fra King Louie i webshoppen allerede i dag. Du kan kontakte os på info@artodeco.dk eller på telefon 98 251 251 , hvis du har spørgsmål til tøjet eller bestillingen.
 • Lola Ramona
  Lola Ramona: Surrender to a shoe universe full of surprises!  "Lola Ramona shoes are small pieces of art you can carry on your feet"  ...and remember: "You can't have too many shoes - only too little space" 
 • Margot
  Margot er spændende retrokjoler og andet dametøj Hos  Art'O Deco forhandler vi spændende kjoler fra Margot i vores online webshop. Kjolerne passer til hverdag og fest, og vi har også cardigans, trøjer og nederdele. Margot er dansk design fra Djursland, og vi sender til hele Danmark. Alt vores tøj fra Margot er udvalgt med hjertet Margot designer selv sit stof, og det er typisk meget farverigt, men du kan også finde en mere stilren kjole. Hun er især kendt for sine kjoler i retrostil. Der er med andre ord en kjole til enhver type, og du kan dresse op og ned. Det er meget populært at tage en kjole på, som passer til ens humør. Og det store udvalg gør, at du altid kan finde en kjole, som kendetegner dig. Vores brede vifte af spændende kjoler fra Margot er udvalgt med hjertet, og vi bestræber os på at forhandle kvalitetsdametøj fra str. 36 til str. 56. Det er i det hele taget modetøj, som giver dig dit helt eget personlige præg. Udover kjoler tilbyder vi også retro strømper og tights fra Margot . Bestil dit kvalitetsdametøj online nemt og enkelt Du kan bestille dine kjoler fra Margot i webshoppen, og det er nemt og enkelt. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis der opstår problemer med bestillingen, eller hvis du har spørgsmål til kjolerne. Du kan ringe til os på telefon 98 251 251 , eller du kan skrive til os på info@artodeco.dk . 
 • Margot Tights/Socks
  Margot tights & socks til kvinder med sans for retro Hos  Art'O Deco forhandler vi Margot tights & socks i vores online webshop, og vi sender til hele Danmark. Vi har især strømper til kvinder med sans for retro, og du kan vælge imellem det spraglede og det afdæmpede. Margot tights & socks fås i det hele taget i mange flotte farver og mønstre. Følg dit humør med Margot tights & socks i enhver stil Margot er dansk design fra Djursland, og vi vælger kollektionerne med hjertet. Men der er Margot tights & socks til enhver smag og stil. Du kan vælge strømpebukser og strømper, der er ganske spraglet og farverigt, eller du kan vælge noget, som er mere roligt og afdæmpet – sådan mere klassisk. Dermed har du mulighed for at finde Margot tights & socks, som passer til dit eget personlige præg. Samtidig kan du skifte stil og farver efter dit humør, ligesom du kan tilpasse stilen til hverdag og fest – eller måske bare for sjov. Du kan også lave et spændende farvespil med vores kjoler. Du er også velkommen til at se vores udvalg af flotte Margot smykker . Bestil strømper og strømpebukser hurtigt og nemt Du køber Margot tights & socks i webshoppen, men du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores strømper og strømpebukser – eller hvis der er problemer med bestillingen. Du kan ringe på telefon 98 251 251 , eller du kan skrive til  info@artodeco.dk .
 • Margot Jewelry
  Margot Jewelry er smukke armbånd og øreringe Hos  Art'O Deco sælger vi de smukke Margot Jewelry i vores online webshop til kunder i hele Danmark. Vores kollektion af Margot Jewelry rækker over både armbånd og øreringe, og de matcher farverne på vores kjoler fra Margot. Lad humør og stil bestemme farverne på Margot Jewelry Vi har samlet et spændende udvalg af armbånd og øreringe fra Margot Jewelry. Margots smykker er dansk design fra Djursland, og stilen er typisk retro. Det betyder, at de er designet i smukke farver, og nogle er mere spraglede, mens andre er mere afdæmpede. De er velegnede til helt unge kvinder, men også til mere modne kvinder i alle aldre. Armbåndene og øreringene passer til vores kjoler, men de er naturligvis også velegnet til andre kjoler og andet tøj. De mange farver gør, at du kan bruge Margot Jewelry efter humør, årstid og lejlighed. Samtidig har du rig mulighed for at finde smykker, som passer til din helt egen stil. Smykkerne er så billige, at du sagtens kan købe det samme smykke i forskellige farver. Leder du efter en sød kjole, har vi et bredt udvalg af du Milde kjoler . Køb dine armbånd og øreringe i webshoppen Du bestiller dine armbånd og øreringe fra Margot Jewelry online. Skulle du have spørgsmål eller opleve problemer, kan du kontakte os. Du er velkommen til at ringe på telefon 98 251 251 , eller du kan sende en e-mail til os på info@artodeco.dk .
 • Marianne Gorridsen
  FRA KVINDE TIL KVINDE Når du køber trøjerne i 100% baby alpaca uld, hjælper du samtidig kvinder i et af verdens fattigste lande, Peru, til at få et meningsfyldt arbejde i det lille familieejede strikkeri, som fremstiller de lette, lækre bluser. Alpacaerne har et godt liv i Peru som fritgående dyr, der blot fanges ind og klippes 1-2 gange om året. Dyrene er værdsat, som et vigtigt aktiv for det fattige land. Gennem salget støtter Gorridsen Design Concept produktion i et land med urgamle håndværksmæssige traditioner, som har rødder langt tilbage til de dygtige inkaer. DYREVELFÆRD , ULDEN OG FARVERNE Alpacaerne har et godt liv i Peru som fritgående dyr, der blot fanges ind og klippes 1-2 gange om året. Dyrene er værdsat, som et vigtigt aktiv for det fattige land. ”Baby alpaca”  kaldes kun den blødeste uld fra første klipning af de unge dyr. Derefter er betegnelsen kun ”alpaca” . Selv folk med sart hud overfor uld vil opleve, at ”Baby alpaca” ikke ”kradser” og at trøjerne er meget lune uden at være tunge. Alpaca fibrene er hule med luft i, hvor fåreuld er bastant. Dette giver letheden og isolationen, som er helt unik. Alpacaen findes fra naturens side i et rigt udvalg af forskellige nuancer fra næsten sorte til grå, brune, karamel og hvide farver. Trøjerne i dyrenes egne farver er fremstillet helt uden brug af kemiske farvestoffer. De indfarvede trøjer lader naturens eget farvespil fra garnet skinne igennem, og trøjerne har derfor et helt unikt farvespil. Trøjerne har fået en skånsom vask inden afsendelsen til Europa, og de er derfor helt nyvaskede, når de ankommer.
 • museknitwear
  Museknitwear er bæredygtig strik til kvinder. Inspirationen kommer fra Thy, omgivet af Danmarks største vildmark - Nationalpark Thy og surfparadiset Cold Hawaii. Det er med afsæt i den smukke og barske natur vi designer vores strik. Stilen er tidsløs og nordic cool og vi bruger kun økologiske eller økotex certificerede garner. Økotex strik Garnet er Økotex 100 certificeret, og er dermed testet frit for skadelige tilsætningsstoffer. Derudover har garnet yderligere 2 certificeringer, som sikrer at der ikke er anvendt skadelige eller lokalirriterende kemikalier og at det er produceret under sikre og gode arbejdsforhold.
 • Nesti Dante
  Vegetabilske sæber. 250g,  fra den Italienske sæbe producent NESTI DANTE. Botanisk Aktiv, Naturligt afledt.  FRI FOR PETROKEMIKALIER, SULFATER, SYNTETISKE OVERFLADEAKTIVER, PARABENER, GLYCOL EDTA. Skabt med kvalitet, renhed og integritet uden kompromis. Naturlig aktive premium ingredienser, økologisk hvor muligt. Kun hele rene plante olier fra bæredygtige plantager. Ingen mineral olier, ingen parabener eller agressive ingredienser. Vegan venlig, ingen dyr ingredienser eller test, ALDRIG. Hud og miljø venligt for en skyld fri arv. Støtter den ansvarlige genbrug af alt vor indpakning. Skabt med kærlig og omsorg i Florence, Italy siden 1947.
 • Nordic Shoe People
  Nordic ShoePeoples mål har fra starten været at udvikle feminine sko uden at gå på kompromis med pasformen - uanset om det er et par flade sko eller om det er sko med en hæl. Det har været udfordrende og taget lang tid at fremstille en læst (form), som ser smal ud, men som faktisk er ganske bred og rummelig. Alle de fine sko fra Nordic ShoePeople er lavet over den samme læst – det betyder, at alle modeller altid har den samme gode pasform og at du altid træder blødt selv på en højere hæl.  Designprocessen foregår i København, mens den egentlige produktion finder sted i Spanien på en kvalitetsfabrik nær Alicante. Alle skoene laves i hånden af mennesker, som har stor erfaring med at fremstille sko med fine udtryk og detaljer. Skindet er af høj kvalitet og det udvælges ud fra blødhed, naturlighed og farver.
 • Tante Betsy
  Hollandske Tante Betsy laver de mest fantastiske kjoler i retro stil, flotte prints og glade farver til fantastisk forbrugervenlige priser.
pr. side
Viser 1 - 18 af 272
Viser 1 - 18 af 272