Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Du Milde tights i 60 denie og i 9 fede farver

Hos Art'O Deco fører vi et bredt udvalg af du Milde tights, som du kan bestille i vores online webshop, uanset hvor du bor i Danmark. Du Milde tights bliver fremstillet i 60 denie og i 9 fede modefarver. Alle strømper og strømpebukser bliver lavet i Lycra 3D.

Superlækre du Milde tights i Lycra 3D med ribkant

Du Milde tights er lavet i en kraftig og superlækker kvalitet; og Lycra 3D sikrer en høj elasticitet og giver en slidstærk strømpe. Pasformen er helt unik, og de sidder bare som smurt. Der er ribkant i linningen, som sikrer, at strømperne ikke "ruller" i taljen.

Du kan vælge imellem en masse spændende farver, og det kan være stærke farver eller mere rolige og klassiske farver. Dermed kan du finde du Milde tights til enhver personlighed og ethvert humør. Du kan måske kombinere en spraglet kjole med afdæmpede strømpebukser, eller du kan lave en langt mere farverig kombination.

Du kan vælge imellem tre størrelser: S/M, M/L og L/XL, og du skal bemærke, at de er rummelige i størrelserne. De er fremstillet af 86 % polyamid og 14 % elastan, og du kan vaske dem ved 40 grader og gerne i en vaskepose. 

Køb slidstærke strømpebukser i webshoppen

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores du Milde tights, men ellers bestiller du blot dine slidstærke strømpebukser i webshoppen. Du kan skrive til info@artodeco.dk, men du kan også ringe på telefon 98 251 251.

Viser 1 - 9 af 9
Viser 1 - 9 af 9