Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

King Louie er retro og vintage fra 50'erne og 60'erne

Hos Art'O Deco kan du købe dametøj fra King Louie, som vi sender til hele Danmark. Vi har samlet et udvalg af retro- og vintagetøj fra King Louie i vores online webshop for dem, som ønsker stil og klasse fra 50'erne og 60'erne.

Frit og sødt dametøj fra King Louie til hverdag og fest

King Louie har et bredt udvalg af frit og sødt tøj såsom kjoler, nederdele, trøjer og tights. Det er et hollandsk mærke, som er fuld af farver, og tøjet afspejler liv og glæde. Det er for piger og kvinder i enhver alder, som ønsker at genopfinde de glade 50'ere og 60'ere i vores millennium.

De mange spændende farver, mønstre og designs gør, at du kan finde noget til din helt egen personlighed, og at du kan skifte efter humør og temperament. Desuden er der kjoler, nederdele, trøjer og tights til enhver anledning herunder til hverdag og fest.

Vores udvalg af King Louie er valgt med hjertet, og vi har tøj til både små og store piger lige fra str. 36 til str. 56. Priserne er også fornuftige, og derfor kan alle være med, uanset du er studerende eller karrierekvinde. Du kan også se vores udvalg af Le Pep kjoler.

Køb kjoler, nederdele, trøjer og tights allerede i dag

Det er nemt at bestille dine kjoler, nederdele, trøjer og tights fra King Louie i webshoppen allerede i dag. Du kan kontakte os på info@artodeco.dk eller på telefon 98 251 251, hvis du har spørgsmål til tøjet eller bestillingen.

pr. side
Viser 19 - 36 af 52
Viser 19 - 36 af 52