Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Le Pep er dametøj i et lidt mere råt og fedt look

Hos Art'O Deco sælger vi kjoler og andet dametøj fra Le Pep. Det er et hollandsk mærke, men der er tale om fransk landstil i et lidt mere råt og fedt look. Du kan bestille tøj fra Le Pep i vores online webshop, og vi sender naturligvis til hele Danmark.

Superlækre og dejlige kjoler fra hollandske Le Pep

Le Pep er et veletableret mærke og har med sine detaljer og finesser et superlækkert og dejligt udtryk. Kjolerne, nederdelene og toppene er alle i et klassisk og feminint look med fine linjer, som er twistet med skønne detaljer. Detaljerne er med til at give vintagestilen et nutidigt udtryk. Du vil aldrig fortryde dit køb.

Du kan genoplive de glade og optimistiske 50'ere og 60'ere med Le Pep, og samtidig får du mulighed for at skabe dit eget udtryk, som passer til din stil og personlighed. Vi har udvalgt kjolerne og det øvrige tøj med hjertet. Vi lægger samtidig vægt på at have kjoler i alle størrelser, så alle kvinder kan være med, og derfor har vi lige fra str. 36 til str. 56. Vi bringer tilmed tiden tilbage med vores udvalg fra Mademoiselle YéYé.

Bestil allerede nu dit nye vintagetøj i vores webshop

Få vintagetøj fra Le Pep leveret til døren, når du bestiller online. Det er nemt og hurtigt. Du er velkommen til at kontakte os på info@artodeco.dk, hvis du har spørgsmål til kjolerne eller til din bestilling. Du kan naturligvis også ringe på telefon 98 251 251.

Viser 1 - 18 af 18
Viser 1 - 18 af 18