Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

LEG-wear

Sæt kulør på din nye flotte kjole med flotte tights, strømper eller leggins.

Vi forhandler Tights, strømper, strømpebukser og leggins fra Margot. Kvalitet og farver til den glade farverige og
stilsikre personlighed.

du Milde er også at finde med lækre strømpebukser og legginns. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af. 

Vi forhandler strømpebukser fra både Vogue (40 denier) og Pamela Mann (50 denier). Vildt fede i farverne, mega seje og fancy designs, og også helt igennem super i kvaliteten.

VOGUE strømpebukserne fås i størrelserne: 36-40, 40-44 og 44-48
Pamela Mann Tights fås i størrelserne: 36-44, 44-48 og 48-52

Underkategorier

 • du Milde Leggins

  Du Milde leggins findes i fede farver og i to længder

  Hos Art'O Deco har vi to forskellige længder af du Milde leggins, som du kan få tilsendt i hele landet fra vores online webshop. "Short" er under knæhøjden, og "Long"er tilpasset ankelhøjden. Du kan vælge spraglede farve, eller du kan købe du Milde leggins i mere rolige og klassiske farver.

  Spændende farvekombinationer med du Milde leggins

  Du kan bære du Milde leggins til vores du Milde kjoler, men de kan også bruges til alle andre kjoler, nederdele og øvrigt dametøj. Vi har spraglede og farverige gamacher, og vi har mere rolige og afdæmpede gamacher. Du kan for eksempel kombinere en spraglet kjole med afdæmpede gamacher, eller du kan gøre det modsatte.

  Vi har mange flotte farver, og derfor har vi du Milde leggins til ethvert humør og temperament, ligesom der er til enhver stil og personlighed. Du kan for eksempel skifte stil efter vejret eller humøret, ligesom du kan dresse op og ned. Desuden kan du tilpasse farverne efter anledningen.

  Gamacherne er fremstillet af 92 % viscose og 8 % elastan, og de kan vaskes ved 30 grader med flydende vaskemiddel. 

  Bestil dine nye gamacher til din kjole allerede i dag

  Køb dine nye gamacher allerede i dag, men kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores du Milde leggins. Du kan også kontakte os, hvis du har spørgsmål til din bestilling. Du kan skrive til info@artodeco.dk, eller du kan ringe til os på telefon 98 251 251.

 • du Milde Tights

  Du Milde tights i 60 denie og i 9 fede farver

  Hos Art'O Deco fører vi et bredt udvalg af du Milde tights, som du kan bestille i vores online webshop, uanset hvor du bor i Danmark. Du Milde tights bliver fremstillet i 60 denie og i 9 fede modefarver. Alle strømper og strømpebukser bliver lavet i Lycra 3D.

  Superlækre du Milde tights i Lycra 3D med ribkant

  Du Milde tights er lavet i en kraftig og superlækker kvalitet; og Lycra 3D sikrer en høj elasticitet og giver en slidstærk strømpe. Pasformen er helt unik, og de sidder bare som smurt. Der er ribkant i linningen, som sikrer, at strømperne ikke "ruller" i taljen.

  Du kan vælge imellem en masse spændende farver, og det kan være stærke farver eller mere rolige og klassiske farver. Dermed kan du finde du Milde tights til enhver personlighed og ethvert humør. Du kan måske kombinere en spraglet kjole med afdæmpede strømpebukser, eller du kan lave en langt mere farverig kombination.

  Du kan vælge imellem tre størrelser: S/M, M/L og L/XL, og du skal bemærke, at de er rummelige i størrelserne. De er fremstillet af 86 % polyamid og 14 % elastan, og du kan vaske dem ved 40 grader og gerne i en vaskepose. 

  Køb slidstærke strømpebukser i webshoppen

  Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores du Milde tights, men ellers bestiller du blot dine slidstærke strømpebukser i webshoppen. Du kan skrive til info@artodeco.dk, men du kan også ringe på telefon 98 251 251.

 • King Louie
  King Louies Tights/ Strømpebukser er ikke bare flotte, men også utrolig slidstærke. 
  Materiale: 90% Polyamid, 10% Elastan.
 • Margot Socks

  Lækre sokker fra Margot med sjove print og mange detaljer
  Materiale: 80% Cotton 155 Spandex, 5% Rubber Yarn.
  Vask: 30 Grader skånevask

 • Margot Tights
  Margot Tights er tights i ca. 40 denier og i flere forskellige sjove print, og fede farver.
  Materiale: 100% spandex
  Vask: Skånevask, helst i vaskepose
 • Pamela Mann
 • Vogue
  Ensfarvede tights i 40 denier med meget elasticitet. Strømperne er lækre og meget bløde og har skridt og tå forstærkning.
  Størrelser: 36/40 - 40/44 - 44/48 og de er meget "almindelige" i størrelserne
  Materiale: 93% polymid, 7% Lycra
  Vask: Skånevask 30 grader i vaskepose
pr. side
Viser 1 - 18 af 55
Viser 1 - 18 af 55