Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Mademoiselle YéYé bringer 60'erne tilbage til kvinderne

Hos Art'O Deco har vi skønne kjoler og cardigans fra Mademoiselle YéYé. Vi sender til hele Danmark fra vores online webshop. Mademoiselle YéYé er ren retro, og designet bringer de farverige 60'ere tilbage.

Ægte retro og 60'er-mode med Mademoiselle YéYé

Mademoiselle YéYé oser af retro, og bringer os, og især dig, tilbage til fremtiden. De har friske farver og spændende mønstre, som det var i 60'erne. Kjolerne kan bruges til både hverdag og fest – eller til ferien. De kan også bruges af kvinder i alle aldre. Måske gik du selv med en i 60'erne, eller måske gik din oldemor med en i 60'erne.

Vi vælger alle vores kjoler, cardigans og andet tøj samt smykker med hjertet; og vi sikrer, at vi har i alle størrelser, og det gælder lige fra str. 36 til str. 56. Desuden kan du vælge mellem mange farver, når du køber Mademoiselle YéYé. Dermed kan du tilpasse farverne efter dit humør og temperament. Vi har også søde kjoler fra Margot.

Få tilsendt nye kjoler og cardigans fra webshoppen

Når du bestiller nye kjoler og cardigans fra Mademoiselle YéYé hos os, så får du det sendt til din dør. Du bestiller i webshoppen, men du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til tøjet eller ordren. Du kan skrive til info@artodeco.dk, men du kan også ringe på telefon 98 251 251 for at høre nærmere.

Viser 1 - 11 af 11
Viser 1 - 11 af 11