Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Marianne Gorridsen

FRA KVINDE TIL KVINDE
Når du køber trøjerne i 100% baby alpaca uld, hjælper du samtidig kvinder i et af verdens fattigste lande, Peru, til at få et meningsfyldt arbejde i det lille familieejede strikkeri, som fremstiller de lette, lækre bluser. Alpacaerne har et godt liv i Peru som fritgående dyr, der blot fanges ind og klippes 1-2 gange om året. Dyrene er værdsat, som et vigtigt aktiv for det fattige land.
Gennem salget støtter Gorridsen Design Concept produktion i et land med urgamle håndværksmæssige traditioner, som har rødder langt tilbage til de dygtige inkaer.

DYREVELFÆRD , ULDEN OG FARVERNE
Alpacaerne har et godt liv i Peru som fritgående dyr, der blot fanges ind og klippes 1-2 gange om året. Dyrene er værdsat, som et vigtigt aktiv for det fattige land.
”Baby alpaca”  kaldes kun den blødeste uld fra første klipning af de unge dyr. Derefter er betegnelsen kun ”alpaca” . Selv folk med sart hud overfor uld vil opleve, at ”Baby alpaca” ikke ”kradser” og at trøjerne er meget lune uden at være tunge. Alpaca fibrene er hule med luft i, hvor fåreuld er bastant. Dette giver letheden og isolationen, som er helt unik.
Alpacaen findes fra naturens side i et rigt udvalg af forskellige nuancer fra næsten sorte til grå, brune, karamel og hvide farver. Trøjerne i dyrenes egne farver er fremstillet helt uden brug af kemiske farvestoffer. De indfarvede trøjer lader naturens eget farvespil fra garnet skinne igennem, og trøjerne har derfor et helt unikt farvespil. Trøjerne har fået en skånsom vask inden afsendelsen til Europa, og de er derfor helt nyvaskede, når de ankommer.
Viser 1 - 10 af 10
Viser 1 - 10 af 10