Fuck Me Silly 3 – Masturbator Med Ben

3,795.00 kr.

SKU: 587836-Din6shop Category:

Fuck Me Silly 3 – Masturbator Med Ben beskrivelse

Fuck Me Silly 3 er en fantastisk realistisk masturbator med ben. Den er fremstillet af et materiel som føles som velvære for huden – og den har en form som gør den let at kramme og holde – så du også kan nyde seancen ganske uden at skulle tage stilling til dit greb eller lås på området. Den er udstyret med en slids i munden og en anden i anus, som begge er fyldt med hengivne ribber og riller der vil give dig en sensuel og glad oplevelse – og det føles helt ægte. Den indre skede har en forbløffende realistisk silkeagtig struktur, der simulerer det virkelige indtryk af en kvinders vagina.

Fuck Me Silly 3 – Masturbator Med Ben ulemper

Masturbator med ben har en række ulemper. For det første er den relativt dyr sammenlignet med andre typer masturbatorer. Den er også ret stor og klodset, så det kan være vanskeligt at opbevare eller transportere. Man skal også bruge speciel rengøringsmiddel for produktet for at holde det rent og hygiejnisk. Desuden er det ofte nødvendigt at smøre produktet med et silikonebaseret glidemiddel for at undgå ømhed eller irritation på huden. Derudover er det ikke muligt at anvende kondom sammen med produktet, hvilket betyder, at der er en risiko forbundet med at benytte det.

Fordele Fuck Me Silly 3 – Masturbator Med Ben

Fuck Me Silly 3 Masturbator med ben er et fantastisk produkt, der giver brugerne fordele, der strækker sig længere end kun seksuel tilfredsstillelse. Det er et unikt stykke sexlegetøj lavet af bæredygtigt, latex- og ftalatfri TPE-materiale. Det har en realistisk form og tekstur, der gør det til en perfekt, realistisk udskiftning til rigtig samleje. Den har også et sketselignende ben, som kan bruges til at skabe nye og spændende positioner og stillinger. Denne masturbator er også super nem at rengøre og vedligeholde og er holdbar og let at bære.

Hvad folk siger i anmeldelser om Fuck Me Silly 3 – Masturbator Med Ben

Folk er begejstrede for Fuck Me Silly 3 – Masturbator Med Ben. De siger, at det er et godt produkt med høj kvalitet og god realisme, og at det er let at vedligeholde og rengøre. Det har også en god pasform og føles naturligt. Samlet set er det et godt valg til dem, der søger en god masturbator.

Hvor kan man købe Fuck Me Silly 3 – Masturbator Med Ben

Fuck Me Silly 3 – Masturbator med Ben kan købes online på websiden Din6shop.dk. Vælg produktet og læg det i kurven. Derfra kan du se, hvilke betalingsformer der er tilgængelige. Desuden kan du vælge dit land og destination. Når betalingen er bekræftet, vil dit produkt blive leveret hurtigst muligt med en standard leveringstid på 1-2 hverdage.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fuck Me Silly 3 – Masturbator Med Ben”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fuck Me Silly 3 – Masturbator Med Ben
Fuck Me Silly 3 – Masturbator Med Ben

3,795.00 kr.