Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 38-40

2,339.00 kr.

SKU: 431583-Izsock Category:

Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 38-40 beskrivelse

100% økologisk bambusfiber af højeste kvalitet, komfortabel pasform med elastisk rib. Skabt som en hyldest til Københavns arkitektur og livsstil med annodiserede metaller og rustfrit stål i de detaljerede mønstre på kanten. Overfladen giver en silkeagtig blød tekstur og holder dine fødder tørre og kølige hele dagen.

Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 38-40 ulemper

IZ SOCK Copenhagen bambusstrømper har nogle ulemper som fx at de normalt er dyrere end normale strømper. Det er også vanskeligt at finde dem i forskellige størrelser, og materialet kan være for hårdt for nogen fødder. Derudover er de ikke så åndbare, så de er måske ikke det bedste valg, hvis du skal bruge dem til at dyrke sport. De er heller ikke særlig resistente overfor slid, hvilket betyder, at de ikke holder særlig længe.

Fordele Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 38-40

_42Iz Sock Copenhagen bambusstrømper er behagelige, åndbare og strækbare. Dette giver dem en perfekt pasform, der holder dine fødder behageligt og komfortabelt. Uanset aktiviteten, du udfører, vil strømpernes åndbarhed holde dine fødder temperatur-justerede og komfortable.De er et miljøvenligt valg, da de fremstilles af alle naturmaterialer som bambus, polyester, bomuld og elastan. Dette gør dem allergivenlige og egnet til personer med overfølsomhed over for andre materialer. Strømperne er også lavet af en stofblend, der er vaskbart og vil bevare farve og pasform efter 40 maskinvask.

Hvad folk siger i anmeldelser om Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 38-40

Kunderne elsker at se på, bære og føle produktet. Mange har især rost materialet; det er skabt af bambus, som gør det ekstra behageligt og blødt uden at ofre styrke. Brugerne siger, at disse sokker er så behagelige, at ​​de glemmer, at de har dem på. De er lette og åndbare, og særligt hurtigtørrende. Kunder forsikrer om, at disse sokker holder lange, når man ser efter dem, og deres farve er stadig frisk og ren.

Hvor kan man købe Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 38-40

Køb af IZ Sock bambusstromper fra Sokkeposten.dk giver dig mulighed for at få de bedste produkter til Danmark. Disse sokker er lavet af blødt og elastisk materiale, der er åndbart og holdbart. De kommer i en 100-pak med sort farve og har et Copenhagen logo på indersiden. Alle str. 38-40 passer til disse produkter. Når du har lagt dit køb, vil din ordre blive sendt direkte til din adresse, helt gratis. Leveringen sker typisk i løbet af 1-4 hverdage. Købet kan gennemføres via deres hjemmeside eller mobilapp. Du skal blot vælge produktet, vælge størrelsen og betale med det betalingskort, som du har registreret, og så modtager du dine produkter inden for 4 hverdage.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 38-40”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 38-40
Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 38-40

2,339.00 kr.