Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 44 – 46

2,339.00 kr.

SKU: 634905-Izsock Category:

Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 44 – 46 beskrivelse

Iz Sock Copenhagen Luxury Bambusstrømper er håndlavede strømper lavet af bambusfiber, der er super blød og åndbar, der giver fødderne en behagelig følelse. De er holdbare og slidstærke, have en elastisk kant og en justerbar tåspænde. Strømperne har en stylish design og findes i et stort udvalg af farver og størrelser.

Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 44 – 46 ulemper

Iz Sock Bambusstromper er et produkt, som adskiller sig fra andre sokker på markedet. De er fremstillet af 100% bambusfibre, hvilket giver dem et blødt og luftigt polstring, samt en naturlig styrke. Desværre er disse sokker relativt dyre i forhold til traditionelle bomuldssokker. Endvidere har disse sokker en tendens til at være lidt stramme omkring fødderne og kan derfor skabe ubehagelige trykpunkter.

Fordele Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 44 – 46

Iz Sock Bambusstromper er en produktserie designet til at give komfort og holdbarhed. De er fremstillet af bambus-viskosemateriale, som giver et ekstra blødt og åndbart stof, det bedre hjælper med at absorbere fugt og holde dine fødder svedfri. Viskosematerialet nedbrydes også langsommere end andre materialer, hvilket gør dem meget holdbare. Denne produkt serien er også allergivenlig, hvilket gør dem ideelle for allergikere. Desuden har tøflerne komfortable stofpuder på tå og hæle, så du kan have dem på i længere tid uden at få ømme fødder. Endelig er deres design simpelt og diskret, hvilket gør dem velegnede til enhver garderobe.

Hvad folk siger i anmeldelser om Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 44 – 46

_48Kunderne er begejstrede for IZ Sock Copenhagen bambusstrømper! De siger, at de er meget behagelige, åndbare og velegnede til enhver aktivitet. De holdbare materialer er komfortable hele dagen og skaber en blød satinfornemmelse på fødderne.

Hvor kan man købe Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 44 – 46

Sokkeposten.dk sælger IZ-Sock Copenhagen 100-pak Luxury Bambusstrømper i sort. Man kan købe produktet på hjemmesiden ved at vælge størrelsen 44 – 46 og derefter klikke på Læg i kurv. Derefter følges de vejledninger, der vises for at fuldføre købet. For yderligere information kan man gå til FAQ-siden eller kontakte kundeservice på mail eller telefon.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 44 – 46”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 44 – 46
Iz Sock Copenhagen 100Pak Luxury Bambusstrømper I Sort 44 – 46

2,339.00 kr.